Dragi drugari, u duhu praznika, Kreativna Truba vam piše post inspirisan s jedne strane tradicijom, a sa druge umetnošcu. Jučerasnji dan svi smo uglavnom proveli farbajući uskršnja jaja i spremajući dekoraciju. Koristile smo dekupaž tehniku, a koliko smo bili vredni i kreativni, danas ćemo slikovito podeliti sa vama. I to ne samo nas dve- Kandela i Lija, vec i nekoliko kreativaca koji su bili ljubazni da sa nama podele svoje radove.

U današnjem postu ćemo vam pokazati i dokazati da se dekupaž može koristiti na svakom koraku, predmetu i trenutku, samo vam je potrebna ideja i volja…

Ako neko od vas i danas farba jaja, evo i kratkog uputstva kako za veoma kratko vreme možete da „dekupažirate“ vaše jaje:

Isecite detalj sa salvete koji vam se dopada, spremite belance, i kada se jaje skuva, laganim pokretima četkicom premazujete salvetu

Unikatna futrola za naočare (FOTO)

Vreme je za naše goste

A sada je vreme da reč damo našim gošćama koje će vam se predstaviti putem svojih kreativnih radova…tu smo i nas dve, Lija i Kandela, pa slobodno „ukradite“ neku od ideja, koja će vas možda inspirisati da ukrasite vaša uskršnja jaja.

Ana, student novinarstva na Fakultetu političkih nauka. Voli dobru knjigu, relaksirajuću muziku. U slobodno vreme radoznala i kreativna. Ovako izgleda njena uskršnja trpeza.

Hristina, vaspitačica po zanimanju. Po opredeljenju vedrog duha, šarmantna, inovativna, baš kao i njena uskršnja

dekoracija.

 

Tijana, student medicine. Ima talenta za igru, pesmu, lako se lati i četkice, ovoga puta u svrhu dekupažiranja uskršnjih jaja.

Olgica, po zanimanju majka desetogodišnje Jovane i profesor tehničkog i informatičkog obrazovanja u jednoj osnovnoj školi u Subotici. Od malena ju je privlačilo crtanje i pravljenje kojekakvih sitnica. Već deset godina razvija svoj hobi i trenutno je najviše zaokuplja decoupage (dekupaž) u svim mogućim oblicima. Mi smo izabrali da vam pokažemo neke od njenih uskršnjih radova.

 

 

I za kraj vaše blogerke Kandela i Lija. Po zanimanju novinarska “piskarala“, a u duši Kreativni Trubači koji se trude da opravdaju vaše izdvojeno vreme na ovom blogu (((( :

 

 

 

 

Srećne Uskršnje praznike želi vam Kreativna truba

Povezane priče

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja označena zvezdicom su obavezna *