Kreativna truba je nedavno imala priliku da učestvuje u jednoj veoma zanimljivoj radionici koja se održala u Domu kulture Studentski grad na Novom Beogradu. U pitanju je stiro štampa, a detalje čitajte u nastavku.

U pitanju je radionica stiro štampe, koju organizuje udruženje Kvartum. Profesor Srđan Plavšić kaže da je radionica nastala iz želje da u veseloj i prijatnoj atmosferi ljudi imaju mogućnost da razmenjuju znanja i veštine. Ali i da šire svoj krug poznanika.

Tako smo se i mi tu našle, i jedini utisak je bio da smo sa radionice izašle sa osmesima na licu. Bogatiji za još jedno iskustvo, nova poznanstva. I naravno majicama koje su imale jedinstveni otisak koje smo svojim rukama izradile.

Ono što je najvažnije jeste da stiro štampu može da proba svako bez obzira na bilo kakvo crtačko i kreativno iskustvo. Mnogi od polaznika koji su prošle subote bili sa nama su povratnici. Već su isprobali ovu tehniku i rado se pridružili opet (: Bilo je tu raznolikih idejnih rešenja za majice i cegere. Jer možete da preslikate šta god poželite, samo pustite mašti na volju.

Nećemo vam sada otkriti postupak StiRo štampe, koji je profesor Srđan detaljno opisao i podelio sa nama. Želimo da vas motivišemo da i sami prošetate do Studentskog grada i učestvujete u radionici. Verujte nam na reč, pravi je užitak bilo ovo novo iskustvo.

Napravite teksas prsluk od stare jakne (FOTO)

Sledeći termin je već ove subote 26.5. od 18h. Ovo je facebook event, pa izvol’te prijaviti se (: I da ne zaboravimo da napomenemo, ovaj program je potpuno besplatan, tako da vam je potrebna samo dobra volja (:

Povezane priče

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja označena zvezdicom su obavezna *