Prva izložba rukotvorina – događaj koji je Kreativna truba nedavno organizovala u saradnji sa ljudima dobre volje.  Najneizvesniji događaj i najveća organizacija do sada.

U takvim situacijama mnogo dobrih i loših stvari se lomi preko vas i ispunjenih i neispunjenih očekivanja.

I bile smo spremne da preuzmemo svu odgovornost.

Poželele smo da, nakon pet godina koliko postoji i Kreativna truba, isprobamo nešto novo.

I to bi bila izložba rukotvorina.

Vreme je za kreativnost

Želele smo da  upoznamo rukotvorce koji nas godinama podržavaju, ali da i njima pružimo bezuslovnu podršku, podelimo ideje i razmenimo iskustva.

Osećanja su nam se, moramo da priznamo, mešala i komešala, uzbuđenost, neizvesnost, avanturistički duh, radost i strepnja.

Bili smo domaćini, koji su slavili kreativnost, dočekivali i ispraćali ljubitelje naše umetnosti, prijatelje i nove poznanike.

Izložba rukotvorina – za svačiji ukus

Posle nekoliko nedelja, rešile smo da vas ovim postom podsetimo šta smo sve imali prilike da vidimo tog dana, sa kim da se upoznamo i na kraju, da spakujemo i sumiramo utiske.

Naš cilj je bio jedan- da se okupimo, da pokažemo čime se to lepo bavimo u slobodno vreme, da prodiskutujemo, posavetujemo jedni druge, podelimo iskustva.

Uz to, želele smo da atmosfera bude topla, prijatna.

Ljubav i kreativnost

Uz dobrodošlicu podelile smo kreativni zalogaj pod imenom Gurmanska vrećica i topli napitak Laf bara, da bi se svi osećali fino i ispoštovano.

Kreativna truba je nastala iz ljubavi i iz nesputane kreativnosti. I tom parolom se vodi sve do sada.

Tog 4. februara delić našeg entuzijazma podelile smo sa učesnicima: T’n’T Crafts, Suzenzi, Kandy Made Rukotvorine, Veseli nakit, Lija Creations, Mirjana Vićentijević- Bunt nakit, Penelope’s Toys.

Tu su bile i Tikolo nakit, Moj svet 13- dekupaž, Nadica Elčić- medenjaci, Keramika Duca Vasić, Kapkejkuj medenjaci i mafini, Ranka Ćelić Handmade.

Unikati oduševili posetioce

Njihove rukotvorine krasile su prostorije Laf bara tokom celog dana, a naši posetioci, ali i mi kao Kreativna truba parile smo oči uz unikatne radove kreativnih učesnika.

Želele smo da ljubitelji rukotvorina vide što više raznovrsnih radova.

Zato su i naši učesnici tj. njihovi radovi bili raznovrsni – od zaista jedinstvenog nakita koji bi verujemo svaka devojka, žena poželela u svojoj kolekciji.

Na izlagačkim stolovima našle su se i heklane igračke, kape, šalovi, oslikane čarape, majice, ukusni medenjaci i kapkejkovi.

Gepostet von Kreativna truba am Montag, 5. Februar 2018

Skupljali su prijatelji, poznanici, usputni prolaznici, koji su pored rukotvorina pred kraj dana imali prilike da uživaju i u muzičkom programu gitariste Milana Jankovića Mikše.

Naša muzička pratnja

Uz to moramo da spomenemo da je gitara takođe ručne izrade i to vrednih ruku majstora i našeg drugara Ilije, poznatijeg kao Illiani Guitars.

Sada, nakon što smo sumirali utiske, želele bismo prvo da se zahvalimo učesnicima, posetiocima, prijateljima i bližnjima koji su nas podržali u našoj kreativnoj ideji.

Isto tako i ljudima koji su nam, podržavajući rukotvore i kreativni rad omogućili da organizujemo izložbu (tu bismo posebno istakli Gurmansku vrećicu, Laf  bar, gitaristu Milana Jankovića).

Naša očekivanja su se ispunila. Najpre, upoznali smo nove kreativce. Mnogi ljudi koji su se prijavili su nama novi, tek smo se upoznali sa njima i njihovim radom, očekivanjima i iskustvima.

Kreativna fabrika – mesto za svakog kreativca

Mnogi naši prijatelji i poznanici pravili su nam društvo toga dana. Naša su srca slavila poznanstva nova i stara, vredne i vešte ruke i dobru volju.

I mi bismo tako opet. Na istom mestu ili nekom novom, u saradnji sa istim ili opet nekim novim ljudima. Da trubimo kreativnost. Pratite nas i pridružite nam se (:

Ukoliko želite da saznate nešto više o učesnicima i želite da ih podržite, ili možda učestvujete u našoj akciji promocije rukotvoraca, bacite pogled na sledeći link.

Povezane priče

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja označena zvezdicom su obavezna *