Dragi moji, kreativno trubi Lija za vas posle nekog vremena ((((( :

Razmisljajući šta bih mogla sledeće kreatvino da vam predstavim, odlučila sam da to bude opet nešto vezano za kviling (quilling). Imali ste priliku da čitate o samom nastanku kvilinga i da se upoznate sa vrsnim majstorima koji ovom tehnikom rade slike. Ali i da pogledate moj skromni doprinos kviling nakitu. Sada vam predstavljam nešto malo drugačije, a opet slično, u pitanju su kviling čestitke (:

Za ovaj post, odlučila sam da vam predstavim nesto malo jednostavnije. Možda nešto što bi svako od vas mogao da napravi i kod kuće. Radi se o kviling čestitkama.

Kviling čestitke za radostan dan

Svoju prvu kviling čestitku napravila sam drugarici Hristini. Naime, devojka je išla na svadbu i kako je odlučila da umesto poklona mladencima da kovertu, setila se da bih možda ja to mogla lepo da zapakujem. Kviling tehnka je idealna za ovakve prilike, gde na jedan potupuno jedinstven način mladencima možete uputiti iskrene želje.

Unikatna futrola za naočare (FOTO)

Odlučila sam da koverta bude srebrna, nekako mi sama boja deluje elegantno i fino za datu priliku. Kao kontrast, postavila sam različite nijanse ljubičaste i roze i sve to na kraju upriličila sam satenskom trakom i sa nekoliko cirkona. Ovo o čemu govorim je spoljasnost čestitke, a sam rad bazirala sam na neobaveznom filigranu.

Odlučila sam da u kovertu ubacim čestitku na kojoj će pisati lepa poruka sa željama u potpisu porodice. Na njoj su takodje i mladenci, koje sam uradila drvenim bojama.

Potrebno je samo malo mašte

Kviling čestitke su zahvalne zbog toga što sami možete da izmišljate na koji način ćete je zapakovati. Ne mora da bude forma koverte, može da bude i urolan pergament ili samo presavijen karton. Možete koristiti razne dodatke, poput satenskih traka, perlica. Tehnike kojima ćete raditi mogu se kretati od drvenih boja i flomastera, do pastela ili grafita, potuno je proizvoljno.

Kviling na dar

Takodje, kviling čestitke možete praviti u bilo kojoj prilici, za rodjendane, krštenja, venčanja, pa čak i bez razloga. Ukoliko želite nekom nešto da kažete, napišete, da se zahvalite ili iskažete svoje poštovanje. Ne zaboravite da pisma nisu samo virtuelna, ona su itekako opipljiva, stvarna, mirišu i vašim rečima i porukama daju dušu.

Nadam se da sam u vama probudila tračak inspiracije, ostanite kreativni i trubite o tome. Vaše Kandela i Lija (((((( :

Povezane priče

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja označena zvezdicom su obavezna *