Dragi drugari, piše vam Lija, podeliću sa vama jedan neobičan kreativni poduhvat. U pitanju su krila anđela. Naime, drugarica me je pitala da joj napravim jedna za potrebe fotografisanja. Najpre sam “prošarala“ youtube-om, google- om…ali sam na kraju ipak odabrala neki drugi način za izradu istih. Nažalost, nemam video zapis, ali sam sve detalje fotografisala.

Da počnemo

To su krila koja treba stabilno da stoje, pa sam odlučila da nađem neki čvršći karton od kog ću izraditi oblik. Zatim sam karton obojila u belo.

Ono što bih vam dalje preporučila jeste da  ih odmah uvežete, što sam ja radila na kraju, pa je proces malo pipaviji jer su pera već zalepljena i mora da se pazi kako se ne bi nešto oštetilo.

Napravi sam ukrasni stočić – evo i kako (FOTO)

Kako bi krila dobila volumen odlučila sam da svuda zalepim cepkanu salvetu, koju sam gužvala i lepila, a preko koje sam zatim lepila pera.

Samo pero sam isekla od običnog belog papira i izlepila sam obe strane krila. Trebaće vam dosta strpljenja za seckanje pera, pogotovo ako se odlučite da sečete više veličina. Sam proces lepljena išao je od donje strane krila ka gornjoj. Posle sam pamučnim trakama uvezala krila. Rupe sam probušila šilom i trake uvezivala unakrsno.

Gotov proizvod izgleda ovako ((( :

Nadam se da vam se dopao ovaj kreativni poduhvat i da će vam koristiti u nekim situacijama poput priprema za maskenbal ili neku sličnu zgodu.

Veliki pozdrav od Kreativne trube do sledećeg posta!

Povezane priče

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja označena zvezdicom su obavezna *