Dragi naši kreativci,

Izložba u Wait & Stay baru je završena i mi  smo rešili da sa vama podelimo naše oduševljenje. Utisci su fenomenalni, upoznali smo dosta novih kreativaca. Razmenili sa njima iskustva i nadamo se da ćemo se opet videti na nekoj od predstojećih izložbi ili bazara.

Rešili smo da vam predstavimo kreativce koji su upotpunili prodajnu izložbu koja je održana povodom Dana zaljubljenih.

Za početak vam predstavljamo Vanjilica nakit, koja nam dolazi iz Lazarevca, a pravi keramičke minđuše pravljene od mešavine najkvalitetnijih glina.

Sledeća po redu je Marija Prvulović i njen brend Glassy, ručno izrađeni vitraž nakit – od minđuša do zanimljivih ogrlica.

Među kreativcima na izložbi se našao i Nakit noćna frajla, sa svojim minđušama, privescima, ali i figuricama iz poznatih crtaća.

Radovi koji su oduševili posetioce

Nalle dream craft je na prodajnoj izložbi predstavila zanimljive i neobične trake za kosu i bogato ukrašene rajfove.

Prodajna izložba u Wait & Stay baru je ugostila i Heklane patofnice za bebe, kojima je retko koja ženska osoba mogla da odoli.

Neobično prstenje, narukvice, minđuše i zanimljive torbice prestavio je Chups art, a Helena Mićić je izlagala svoje unikatne minđuše, prepoznatljive među kreativcima.

Ručno sašivene i oslikane torbe predstavila je Design by Wendy, Kreativna truba je oduševljena njenom torbicom “Mali princ” . Njen suprug Made by my left hand izložio je unikatne ogrlice i minđuše.

Šarene kutijice, magnete i čestitke izložila je Videa, minđuše, prstenje i ogrlice predstavila je Nit nakit, dok je Tetka nev predstavila svoje ručno urađene ogrlice.

Ostalo nam je još da vas upoznamo sa Sitničarom Maje Bu, a kako njen naziv sam kaže na njenom stolu je bilo svega i svačega. Od originalnih razglednica, ogrlica, ukrasnih kutija, do broševa neobičnih oblika, sa zanimljivim detaljima, i slika koje su Kreativnoj trubi bile favorit.

I na samom kraju izložbu je svojim neobičnim ogrlicama i minđušama upotpunila BiDzaDziDzaRnicA (HandMade) iza koje stoji Jelena Djurić.

Nadamo se da vam je ovo predstavljanje zaista kreativnih i originalnih ljudi odalo utiske sa izložbe.

Povezane priče

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja označena zvezdicom su obavezna *