Dragi drugari, rukotvorci i ljubitelji rukotvorina, u novom postu sa vama ćemo podeliti iskustva sa osmomartovske izložbe održane u klubu Trojka u organizaciji Freedom Art Freedom. Evo kako je izgledala izložba…

Jednodnevno divno druženje počelo je u 10 ujutru, raspakivanjem i nameštanjem postavki. Još svi pospani, ali posle prve kafe već smo vilenili od jednog do drugog da vidimo ko šta rukotvoriše i nudi na ovom dešavanju. Sve unikatno i prelepo, da ne dužimo sa pričom fotografije će vam više reći.

 

Možemo vam samo reći da je sve bilo šareno, od nakita, torbi, unikatnih torbi, do predmeta ukrašenih dekupaž tehnikom, zanimljivim cvetnim aranžmanima i odeće.

Izložba koja je spojila kreativce

Evo i veselih kreativaca koji su upotpunili ovaj događaj, pa možete pogledati čime se sve bave:

Glassy

Design by Wendy

Made by My Left Hand

Twentycrafty Fingers

Mika’s

Nalle DreamCraft

Medena čarolija– Medenjaci

Nathallie’s decoupage

Đinđuveraj

Chups Art

Garden Shop

–  Miljana Simin

Kreativna Bižuterija

Jewel RUSH

Mishka jewerly

Ana Stojković

Heklateria by rukotvorine Vamp’s

Nakit Moji Detalji

Moondust Accessories

To nije sve! Imali smo i goste iz Bačke Palanke, mlade ljude koji osim što se bave izradom unikatnog nakita, čiji se brend zove Đinđuveraj, imali smo prilike da čujemo nešto više o jedinom bazaru rukotvorina, tačnije nakita, u ovom gradu. Sada već tradicionalni bazar okupi oko pedesetak učesnika, održava se na otvorenom prostoru, u samom centru Bačke Palanke, a ove godine će se održati u maju i septembru. Nadamo se da ćemo uskoro biti gosti ovim kreativnim ljudima iz Bačke Palanke.

Za sam kraj, možemo samo da pohvalimo organizatore, na dobro organizovanoj izložbi, bakinim kolačima i poklončićima za učesnike.

Kreativno trubimo do sledeće izložbe!

Povezane priče

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja označena zvezdicom su obavezna *