Dragi drugari kreativci, prvi ovogodišnji post posvetićemo novom otkriću- u pitanju je eva pena!

Naime, za rođendan sam dobila na poklon majicu umotanu upravo u eva penu. Drugarica mi je rekla da je ona od nje napravila furolicu za mobilni, ali da je ipak odlučila da je meni pokloni tako “sirovu“ da od nje radim šta hoću (((( :


Eva pena je mekana, pufnasta, penasta, savitljiva i zaista zahvalna za rad. Možete je kupiti u bolje snabdevenim knjižarama.

Nisam sigurna oko cene, a zbog praznika nisam mogla da proverim, ali znam da je nešto simbolično što možete sigurno sebi da priuštite. Malo sam guglala, zaista ima super ideja za rad sa eva penom, međutim, ipak sam odlučila da sama nešto smislim.

Napravite teksas prsluk od stare jakne (FOTO)

Napravila sam nešto što mi je baš potrebno. Obično mi se žvake, bombone, labelo, olovke za usta i karmini razvlače po pregradama u torbi, nekada se desi čak i da se otvore i sve zamažu, pa sam shvatila da bi bilo prikladno imati manji neseser u koji bi sve to stalo. Evo i tutorijala ((((((( :


Za ovaj poduhvat vam je potrebna jedna eva pena, makaze, lepak za tekstil i ukrasna traka.

Eva penu sam savijala tako da dobijem dno nesesera, a kratkim rezovima napravila sam i stranice, na fotkama biće vam jasnije…

Zatim sam ukrasnu traku zalepila na stranice i na donju ivicu dela koji se preklapa. A odlučila sam da se neseser zatvara tako da jednu traku obmotam oko nesesera i zalepim samo sa zadnje stranu. Prednja traka ostaje slobodna kako bi se deo koji se preklapa provlačio kroz nju.

Nadam se da vam se dopada naše novo otkriće, mi smo baš oduševljeni ovim novim otkrićem, tako da očekujte još zanimljivih tutorijala na temu eva pene.

Do sledećeg kreativnog posta pozdravlja vas Lija!

Napravite unikatan poklon koji će sigurno oduševiti vaše prijatelje

Povezane priče

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Sva polja označena zvezdicom su obavezna *